۱۳۹۲ بهمن ۲۲, سه‌شنبه

politiika ammatti

Politiikka minun mielestäni on todella tärkeä yhteiskunnassa, koska politiikan kautta voi olla hyvä elämä ja hyvä systeemi ja hallinta. 
Politiikan päätös vaikuttaa kaikki asiat ja ihmiset,  jotka eivät yhteiskunnassa. Esimerkiksi kun politiikan ihmiset ovat kokouksessa ja päättävät koulutuksesta se on tosi tärkeää, että poliitikot ovat osaavia.
Suomessa on paras koulutukset koska Suomalaisella on hyviä politiikat ihmiset ja Suomessa on paras hallinnan systeemi,  koska Suomessa on hyviä ja osaavia politiikat ihmiset.
Suomessa ei ole öljyä ja muita aineita jotka ovat maan alla mutta täällä ihmisellä on korkea elämä ja oikeasti rauhallinen tasa arvo elämä,  laki ja puhdas maa, että kaikki on politiikan syy.
Mutta kun tarkistan Irania ja muut maat Lähi-idässä niillä on paljon öljyä ja muita aineita maan alla,  mutta siellä ei ole tasa arvo elämä,  Laki ja hyviä koulutukset ja hyvä systeemi että ihmiset elävät yhdessä rauhallisesti se on myös politiikan syy.
Minä aina ajattelen että voisi olla niin.
Ja politiikka järjestetään kaikki asiat että ne ovat yhteiskunnass.  Ja voisi olla että kaikki ihmiset osallistuvat politiikassa. 
Politiikka järjestää myös kaikki työt, kun eduskunnassa järjestetään työ laki ja työsuhde.  Ja päätetään siitä että vähenee tytön ihminen yhteiskunnassa. 
Se on tärkeää että ihmiset ymmärtävät paljon politiikasta koska se vaikuttaa kaikkeen elämään ja missä tahansa on elämää siellä on politiikkaa. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر