۱۳۹۳ آبان ۲۵, یکشنبه

1Kurdinaisten Sankari

ژنانی قارەمانی کورد 
Olipa kerran joku kaupunki, että siaitse Kurdistanissa. Sen nimi on ``Kobani`` ja siellä asuvat kurdeja, heillä oli rauhallinen elämä ja turvallinen elämä, naisella ja ihmisellä on vapaus ja tasa-arvo.

Näitä asiasta ettei nähneet muut maita Lähi-iässä, mutta eränä päivänä mustavaatteet ryhmä hyökkäsivät Kobaniin ja haluavat ansaitaa sitä. mutta Kobanilaiset puolustavit Kobanista rohkeasti, vaikka heillä ei ole tarpeksi aseita ja hyviä aseita, mutta mustavaatteella on paljon aseita ja hyviä aseita.
Mustavaatteet saartivat Kobanin mihinsuuntaan ja Kobanilaisella ei ole keino (Tie), että muut kurdilaiset auttavat heitä, mutta he taistelevat ja puolusavat ihan rohkeasti ja varsinkin kurdinaiset taistelevat ja puolustavat ihan rohkeasti mustavaatteita vastaan.
Hyökääjät ajattelivat että kun he kuolevat kurdinainen käden he eivät mene paratisiin siksi he pelkäävät tosi paljon naista ja kudinaiset tiesivat sitä ja kuin he taistelevat sama aika huutavat ja kuin mustavaatteet kuuntelivat naiset ääniä he pakenevat.
Kobani on yksinäinen vaikka Kobani sukkaat puolustavat rohkeasti kotikaupungista mutta Kobanin tilanne on huono koska ei ketään autta heitä ja maailma on nukkumassa ja ei näe Kobanin tilannetta.
Kobanilaiset ja muut ihmiset ajattelevät, että heidän tilanne on sama kuin Stalingrad (Venäjän kaupunki joka puolustelivat kaupunginsa) ja he voittavat oma-vomaa, vaikka ei ketään auttavat heitä.
Tämä ei ole tarina se on nykyään tapahtuu. Kurdistanissa Kobanissa ja nykyään kurdilaiset ja kaikki vapauta ihmiset mailmassa tutustuvat Kobani, Kurdisnaisetsankarit ja he kunnivat kurdinaiset sankarit.

ئەو تێکستەم نزیک بە مانگێک لەمەوبەر لە کۆڕسی زمان نوسیوە کە مامۆستاکەمان بۆ بەشی نوسینی tarina واتە داستان داوای لێ کردبووین کە منیش لەو هەلە کەڵکم وەرگرت و لە سەر دۆخی کۆبانێ نوسیم کە ئەوکات کۆبانێ لە مەترسیەکی زۆر دابوو و یارمەتی نەکرابوو لە لایەن هاوپەمانان و هەریمی کوردستانەوە.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر